Rondreizen Fly Drive Algarve 29 dagen Oost en West  Afbeelding Rondreizen Fly Drive Algarve 29 dagen Oost en West
Rondreizen Fly Drive Algarve 29 dagen Oost en West ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Portugal

Rondreizen Fly Drive Algarve 29 dagen Oost en West

***

plane hotel car


29 Dagen


29 - daagse overwinter Fly Drive Algarve Oost en West incl. vlucht, verblijf en huurauto; geniet van de Portugese winterzon en ontdek op je gemak de bezienswaardige Algarve. Bewonder de indrukwekkende kustlijn met prachtige baaien, geniet van de verschillende landschappen en bezoek karakteristieke vissersdorpjes.



Dag 1 - 15: Altura

Na aankomst op de luchthaven van Faro ontvang je de huurauto en vervolgens rij je naar Altura. Je verblijft hier 14 nachten in een prima 2-kamerappartement met heerlijk zonnig balkon bij de gezellige appartementen Turcongel.

Het plaatsje Altura ligt op enkele kilometers van Monte Gordo, aan hetzelfde prachtige, brede kilometerslange zandstrand. In het centrum van dit rustige dorpje bevinden zich diverse supermarktjes, een overdekte markt, enkele winkeltjes en sfeervolle cafeetjes met bijzonder leuke zonnige terrasjes. Naast de typische Portugese restaurantjes met volop "couleur locale" zijn er in Altura enkele gerenommeerde restaurants, die je zeker eens moet proberen. Vanwege het schitterende strand en het gezellige karakter is Altura in de zomer een bijzonder populaire badplaats. In het voor- en najaar is een weldadige rust het kenmerk van je verblijf in Altura.

Geniet tijdens je verblijf in deze badplaats van het heerlijke lange en brede zandstrand, wandel naar het kleine centrum met zijn leuke winkeltjes, terrasjes en cafeetjes of drink een Vinho Verde op je zonnige balkon.


Oost - Algarve

De Algarve is het meest zuidelijke deel van Portugal. De Oost-Algarve is het gebied tussen Faro en de Spaanse grens. Hier vindt je aan de kust kilometerslange en brede zandstranden met karakteristieke vissersdorpjes zoals Cabanas en Santa Luzia en leuke stadjes zoals Tavira en Vila Real de Santo Antonio. Ook het achterland van de Oost-Algarve is prachtig; een glooiend heuvellandschap met schilderachtige dorpjes, waar de witte huisjes schitteren in de zon, temidden van een afwisselende en kleurrijke natuur. Gelukkig is in dit deel van de Algarve het massatoerisme nog niet helemaal doorgedrongen. Hier tref je in de eerste plaats nog een vriendelijke bevolking met volop Portugese sfeer.

Ga erop uit met je huurauto en breng een bezoek aan de interessante stadjes Tavira, Olhao en Vila Real de Santo Antonio.


Dag 15 - 29: Albufeira

Op de 15e vakantiedag vertrek je richting het westen van de Algarve, waar je gaat verblijven in de populaire badplaats Albufeira. Je verblijft hier 14 nachten in een 2-kamerappartement superior in het ruim opgezette vakantiepark Balaia Golf Village.

Albufeira is, van oorspronkelijk vissersdorpje, uitgegroeid tot de populairste en gezelligste vakantieplaats van de West-Algarve. De baai met de witte huizen tegen de steile kust is karakteristiek voor Albufeira. Het gezellige oude centrum heeft zijn charme weten te behouden. In dit deels autovrije centrum bevinden zich veel restaurants, winkels, snackbars, pubs en cafeetjes met terras. Aan de oostkant van Albufeira vindt je Praia da Oura. Hier loopt ook de "Strip", de lange bekende uitgaansstraat met zijn vele restaurants, bars, terrasjes en discotheken. Voor uitgaansliefhebbers een waar eldorado tot in de kleine uurtjes. In de omgeving van Albufeira zijn diverse mooie stranden, meestal onderbroken door die kenmerkende rotsformaties.

 

West - Algarve

De West-Algarve loopt vanaf Faro naar de meest zuidwestelijke punt van Europa, Kaap Sint Vincent. Bij helder weer kun je vanaf de kaap bijna 100 km ver kijken. Bekende plaatsen als het historische Lagos, met zijn steegjes, cafeetjes en winkeltjes, de van oorsprong vissershaven Portimao, met zijn gezellige boulevard aan de jachthaven, zijn je bezoek meer dan waard. De West-Algarve is op een aantal punten niet met de Oost-Algarve te vergelijken. Zo is het niet alleen toeristisch meer bekend maar ook het landschap is er heel anders. Het landschap is heuvelachtig en de kust wordt gekenmerkt door karakteristieke rotspartijen, afgewisseld met kleine of grotere zandstranden.

Met je huurauto heb je alle tijd om deze karakteristieke rotskust met z'n mooie baaien te ontdekken. Bezoek er de interessante plaatsen Quarteira, Vilamoura, Portimao, Olhos d'Agua en Lagos.



Hotels

I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

*Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice*



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • 28 overnachtingen in 3 - sterren hotels
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart
  • Tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt bij te boeken


Huurauto


Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

 

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).


Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
  • Dag 1 - 15: Altura
  • Dag 15 - 29: Albufeira

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.


Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.


Rondreizen Fly Drive Algarve 29 dagen Oost en West  0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail