Fly Drive Design Hotels Portugal in 10 dagen Afbeelding Fly Drive Design Hotels Portugal in 10 dagen
Fly Drive Design Hotels Portugal in 10 dagen ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Portugal

Fly Drive Design Hotels Portugal in 10 dagen

***

plane hotel car


10 Dagen

"Design Hotels" is een succesvolle internationale hotelketen waarvan de doelklanten genieten en gevoelig zijn voor design en raffinement. Dit is een innovatieve manier om Portugal te leren kennen en te verblijven in moderne "Design Hotels", altijd vergezeld van verschillende esthetische details en een informele en vriendelijke service, op de goede manier.
We kunnen deze reisroute aanpassen aan uw eigen interesses en agenda, volgens het uitgangspunt van "een persoonlijk programma voor elke klant". Als u bijvoorbeeld nog twee dagen hebt, raden we u aan nog een nacht in Algarve (Zuid-Portugal) en nog een nacht in Lissabon, op de laatste dag, toe te voegen.



Day 1 - Arrival in Lisbon, car rental collection and accommodation at your selected Hotel for 2 nights.

Lissabon, hoofdstad van Portugal, gelegen aan de monding van de rivier de Tejo en vanwaar de Portugese boten overzee vertrokken in de 15e en 16e eeuw richting het oosten. In die tijd, de periode van maritieme ontdekkingen, werd de stad het centrum van een groot rijk.

Bekend om zijn historische, traditionele buurten, zult u versteld staan ??van de delen van Chiado, Bairro Alto en Alfama, evenals het kasteel van Saint George en de prachtige uitzichten vanaf de top van de heuvel.


Day 2 - Day to explore the city of Lisbon.

Als je de voorkeur geeft aan moderniteit, kun je ook naar het nieuwste gedeelte van de stad, het Nations Park, de voormalige wereldtentoonstelling van 1998, waar je prachtige plekken kunt vinden zoals het Oceanarium van Lissabon, een van de bekendste ter wereld en het op een na grootste europees oceanarium, het paviljoen van Portugal, een architectonisch meesterwerk van Alvaro Siza Vieira, of de Vasco da Gama-brug, de langste Europese brug om over te rijden. Zelfs dan zul je veel plaatsen hebben om te bezoeken en dingen hebben om te doen. Tegenwoordig wordt dit gebied beschouwd als een van de veiligste en drukst bezochte steden van de stad Lissabon.


Day 3 - Departure to Porto passing by Obidos and Coimbra.

Obidos is zeker een van de mooiste middeleeuwse dorpjes in Portugal, nog steeds omringd door muren, waarvan de traditionele witte huizen zijn versierd met blauwe en gele versieringen rond deuren en ramen. De veelkleurige bloembedden die de huizen verfraaien, bewijzen de vrouwelijke aanraking in dit dorp, dat vroeger het huwelijksgeschenk van onze koningen was voor hun koninginnen.

Obidos, is een prachtig klein middeleeuws stadje, nog steeds omringd door de oude stadsmuren. Het staat bekend om de zeer goed bewaard gebleven sfeer van een traditioneel Portugees stadje, waar de witgekalkte huizen zeer zorgvuldig zijn ingericht met prachtig gekleurde bloembedden. Dit dorp was door de eeuwen heen een geschenk van de koningen aan hun koninginnen! Als je door het stadscentrum wandelt en naar de wallen klimt, geniet je van een fantastisch uitzicht. Vergeet voor het vertrek niet om de beroemde kersenlikeur in een chocoladekop te proberen, de Ginjinha!

Sluit dan uw dag af in Coimbra, de stad van de studenten, want hier werd de eerste universiteit in Portugal opgericht, tegenwoordig de oudste en een van de belangrijkste in het land. Meestal krijgt de stad zijn bestaansmiddelen tijdens de weekdagen, omdat het een studentenstad is, reizen mensen in de week rond en bezoeken ze hun families tijdens het weekend.

Je zult de barokke bibliotheek uit de 18e eeuw niet missen, een van de hoogtepunten van het bezoek aan Coimbra. In het centrum van de stad dwaal je door Romaanse en Manuelijnse kerken terwijl je door het drukke winkelgebied wandelt. Reis naar Porto, de noordelijke hoofdstad en een van de meest iconische steden van heel Europa. Een plaats als geen ander, zal het je het gevoel van tijdverlies in hun steegjes doen verliezen.

Reis naar Porto, de noordelijke hoofdstad en een van de meest iconische steden van heel Europa. Een plaats als geen ander, zal het je het gevoel van tijdverlies in hun steegjes doen verliezen.


Day 4 - Day to explore the city of Porto.

Porto is op hetzelfde moment de naam van een stad en een versterkte wijn, een van de meest bekende in de wereld, in de wijnkelders van Vila Nova de Gaia, de zuidelijke rand van de rivier de Douro. Het historische centrum is door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed en bewaart vele prachtige monumenten, namelijk uit de barokperiode die hedendaags behoort tot glorie en rijkdom die wordt bereikt met de handel in Port. Een bezoek aan de kathedraal (Se), de kerk van Sint Franciscus, de Clerigostoren, de Ribeira en de kuststreek waar de rivier de zee ontmoet, Foz do Douro, mag u niet overslaan.


Day 5 - Day to explore Minho region: Ponte de Lima, Braga and Guimaraes.

Ponte de Lima ligt aan de oevers van de rivier de Lima. Het wordt beschouwd als het oudste dorp in Portugal, omdat het in 1125 werd gehuurd door de moeder van de eerste koning. Met een prachtig historisch centrum zijn er een groot aantal herenhuizen en paleizen. In Ponte de Lima kunt u genieten van een echte keuken en de lokaal geproduceerde Vinho Verde (groene wijn).

Braga staat bekend om zijn religieuze verleden, vanwege het belang en de kracht van de kerk, nog steeds zichtbaar in de vele kerken en andere religieuze gebouwen die uit de kathedraal steken (de oudste van Portugal) en het monumentale heiligdom van Bom Jesus de Braga.

Guimaraes is de bakermat van Portugal, omdat hier onze eerste koning, Afonso Henriques, werd geboren en waar hij het land begon. Je zult het bezoek van het hertogelijke paleis, het kasteel en wandelen langs de smalle straatjes van het historische centrum (uitgeroepen tot werelderfgoed door de UNESCO) tot het charmante Praca da Oliveira (Oliveira-plein) niet mogen missen.


Day 6 - Hotel Check-out and proceed back to South, towards the area of Lisbon, passing by Fatima, if you have religious interests.

Fatima is een van de belangrijkste heiligdommen in de katholieke wereld sinds de verschijningen van Onze Vrouw aan drie kleine herders in dit kleine stadje in het jaar 1917. Sindsdien zijn er jaarlijks duizenden pelgrims naar Fatima gekomen om de heilige plaatsen te bezoeken van de verschijningen en om de religieuze ceremonies bij te wonen, voornamelijk tussen mei en oktober, in wiens maanden de visioenen van de Maagd Maria plaatsvonden.


Day 7 - Day to explore Sintra and Cascais en Estoril Coast.

Onder de sites die je in Portugal niet mag missen, is Sintra, door de UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed vanwege de grote schoonheid van de natuur en architectuur, met sprookjesachtige paleizen en weelderige vegetatie.

Cascais en de kust van Estoril zijn plaatsen van charme en aristocratische tradities die je zult ontmoeten langs de Atlantische Oceaan, de witte zandstranden en prachtige forten uit de 17e eeuw.


Day 8 - Hotel Check-out and continue to the South, Algarve.

Algarve is de meest beroemde zomerretraite in Portugal met de beste stranden. Van de prachtige witte zandstranden tot de rotsachtige kustlijn en steile kliffen, is de Algarve divers met prachtige kustlandschappen. Nachtleven en animatie is iets waar u ook in deze regio van kunt genieten. Deze regio is de meest bekende plaats in Portugal om golf te spelen, met tal van velden van wereldberoemde kwaliteit.


Day 9 - Free day in Algarve that can be enjoyed to relax at the beach or any other Sea and Nature activity, such as Birdwatching or hiking at the Vicentine Coast

De kust van Vicentina is een van de meest authentieke regios van Portugal... Dit gebied beslaat de meest zuidwestelijke regio van Portugal en is ook een natuurpark met prachtige zandstranden, hoge kliffen met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en kleine dorpjes met witgekalkte huizen langs de kust.


Day 10 - Hotel Check-out and departure to Faro. Car delivery at the airport.



Locatie


Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen.

U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd. Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.

Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 9 overnachtingen in 3 - sterren hotels
  • Verzorging o.b.v. logies
  • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto
Standaard inbegrepen in de huursom:
  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer
Optioneel
  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).
  • Belangrijke informatie autohuur
  • U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard


Overige Informatie

Day 1: Arrival in Lisbon, car rental collection and accommodation at your selected Hotel for 2 nights.
Day 2:Day to explore the city of Lisbon (if you wish a guided tour, please consult us).
Day 3: Departure to Porto passing by Obidos and Coimbra. Accommodation at Hotel Teatro, in Porto, for 3 nights.
Day 4: Day to explore the city of Porto (if you wish a guided tour, please consult us).
Day 5: Day to explore Minho region: Ponte de Lima, Braga and Guimaraes.
Day 6: Hotel Check-out and proceed back to South, towards the area of Lisbon, passing by Fatima, if you have religious interests. Accommodation in Estoril Coast, in Cascais, at Farol Design Hotel for 2 nights.
Day 7: Day to explore Sintra and Cascais en Estoril Coast.
Day 8: Hotel Check-out and continue to the South, Algarve, where youll be accommodated at Memmo Baleeira, in Sagres, for accommodation for 2 nights.
Day 9: Free day in Algarve that can be enjoyed to relax at the beach or any other Sea and Nature activity, such as Birdwatching or hiking at the Vicentine Coast. Please consult us.
Day 10: Hotel Check-out and departure to Faro. Car delivery at the airport.


Fly Drive Design Hotels Portugal in 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail