Fly Drive Algarve Afbeelding Fly Drive Algarve
Fly Drive Algarve ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Portugal

Fly Drive Algarve

***

plane hotel car


8 Dagen



Programma:

Dag 1: Aankomst

U vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Faro. Op de luchthaven van Faro staat de huurauto voor u klaar. Na het afhalen van de huurauto kunt u zich begeven naar uw hotel in de omgeving van Tavira. U verblijft bijvoorbeeld in Cabanas, Tavira of Monte Gordo.

Dag 2: Cabanas/ Tavira/Monte Gordo

Vandaag heeft u de hele dag om op eigen gelegenheid het mooie Cabanas en zijn omgeving te ontdekken. Ook kunt u naar het oude en sfeervolle havenstadje Tavira rijden. Hier vindt u karakteristieke herenhuizen, de rivier Rio Gilao die de stad in 2 delen splitst en een prachtige Romeinse brug. Met de veerboot kunt u naar het prachtige duineiland Ilha de Tavira. In de buurt van Cabanas vindt u ook de kleinschalige gemeente Santa Catharina. Hier kunt u de beroemde authentieke Portugese handgemaakte dakpannen en (vloer)tegels bewonderen. Zoekt u liever iets levendigsHet voormalig visserdorp Monte Gordo is inmiddels uitgegroeid tot een levendige, toeristische badplaats.

Dag 3 - 5: Albufeira

De route vervolgt zich van Cabanas naar het welbekende en levendige Albufeira (ca. 80 km), waar u 3 nachten zal verblijven. In zowel Albufeira, als in de omgeving van Albufeira is er veel te doen, beleven en te bezichtigen. Enkele voorbeelden: - The Strip is het bruisende uitgaansgebied dat van Praia da Oura loopt tot aan Montechoro. Hier is een grote diversiteit aan restaurants, cafs, hippe bars en (nacht)clubs te vinden. - Alcantarilha, een klein charmant plaatsje met in de dorpskerk een indrukwekkende dodenkapel waarvan de muren bedekt zijn met 1500 menselijke schedels. - Nossa Senhora da Rocha is een pittoreske bedevaartskapel door vissers gebouwd op een uitstekende rotspunt. - De Zoomarine is een toeristische attractie in het plaatsje Guia, waar u onder andere kunt genieten van shows met dolfijnen, papegaaien en zeehonden.

Dag 6 en 7: Lagos

U vervolgt uw weg naar de havenstad Lagos (ca. 50 km), waar u de laatste 2 nachten zal doorbrengen. Lagos wordt ook wel de Parel van de Algarve genoemd en biedt, zoals de naam u misschien al doet verwachten, een diversiteit aan culturele, historische en natuurrijke bezienswaardigheden. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden: - Het Gouverneurspaleis, gebouwd in Moorse stijl en vanaf de 14de eeuw de zetel van de gouverneur. - Igreja de Santo Antonia is een kerk die na een aardbeving in 1769 weer is opgebouwd. De buitenkant doet wat sober aan, maar de binnenkant geeft u een goede voorstelling van de Algarvische Barok met de befaamde azulejos (handgemaakte tegels), verguld houtsnijwerk en indrukwekkende schilderijen. - Ponta da Piedade, achter de havenburcht begint deze verweerde rotswand met bizarre en prachtige rotsformaties, grotten, koepels en pijlers. Dit sculpturenlandschap strekt zich uit over een afstand van ca. 2 km tot aan de vuurtoren en is het best te bezichtigen met een boottochtje.

Dag 8: Vertrek

Vanaf uw accommodatie in Lagos rijdt u naar de luchthaven Faro (ca. 80 km). Na het inleveren van uw huurauto op de luchthaven vliegt u weer terug naar Nederland. Uw prachtige rondreis door de Algarve is tot een einde gekomen.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Vluchten Amsterdam - Faro
  • Huurauto, cat. YB
  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • WA-verzekering tijdens de reis
  • Verzekering voor schade aan- en diefstal van de huurauto
  • Dekking schade glas, banden, bodem en dak
  • 1 extra bestuurder
  • 7 nachten accommodatie in 3* hotels
  • Ontbijt


Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
 

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Fly Drive Algarve 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail