Fly Drive Algarve  Lissabon en Fatima Afbeelding Fly Drive Algarve Lissabon en Fatima
Fly Drive Algarve Lissabon en Fatima ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Portugal

Fly Drive Algarve Lissabon en Fatima

***

plane hotel car


8 Dagen


De Fly - drive Algarve & Lisbon & Fatima is een rondreis met vele hoogtepunten. Je start in de Zuid-Portugese regio Algarve en brengt vervolgens een bezoek aan Lissabon, Fatima en omgeving.




Dag 1: van de luchthaven naar Quarteira 20km.of Faro 5km.

Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht door onze reisleiding. Na ontvangst van de welkomstenvelop en de route, rijd je naar het hotel in Quarteira (wanneer je voor budget hebt gekozen) of Faro als je voor comfort hebt gekozen (zie goed om te weten).

Dag 2: van Quarteira (20km) of Faro naar Lissabon. Ongeveer 300 km.

Na het ontbijt stap je in de auto en volg je de glooiende bergen van de Algarve en de vlaktes van Alentejo rijd je richting naar Lissabon. Stop voor de lunch in Aljustrel en vervolg je weg tot het eindpunt Lissabon.

Dag 3: Lissabon

Vandaag verken je de prachtige en fotogenieke hoofdstad Lissabon. Dwaal door de pittoreske kronkelstraatjes in de wijk Alfamo waar het wasgoed in volle glorie op een dun lijntje hangt te drogen en geniet van het uitzicht vanaf het kasteel op een van de 7 heuvels. Maar ook een bezoek aan de LX Factory is een bezoekje waard. Dit terrein vol oude fabriekspanden is een bolwerk van creativiteit. Want in deze industriele gebouwen zijn allerlei ateliers, designwinkeltjes en restaurants gevestigd. Overnachting in Lissabon.


Dag 4: van Lisbon naar Cascais, Sintra, Obidos en Fatima. Ongeveer 235km.

Vanuit Lissabon rijd je eerst naar de elegante badplaats Cascais. Geniet hier van een kopje koffie, een vers visje, een lekker briesje en uitzicht op zee. Daarna staat een bezoek aan Sintra op het programma, waar je het prachtige Palacio da Pena en het paleis van Sintra kunt bezoeken. Proef hier de traditionele zoete "queijadas de Sintra", een heerlijk cakeje dat ook wel Sintra cheesecake wordt genoemd. Rijd na Sintra door naar Obidos, een van de meest pittoreske en best bewaarde vestigingsstadjes van Portugal en eindig vervolgens in Fatima, een van de belangrijkste bedevaartsoorden van de katholieke wereld. Overnachting in Fatima.


Dag 5: van Fatima naar Marvao, Estremoz en Evora. Ongeveer 280km.

Rijd in de richting van Marvao en rijdt in Marvao omhoog naar het kasteel en genieten van het adembenemende landschap. Dit middeleeuwse dorp, beschermd door muren, is een van de best bewaarde cultuurschatten van Portugal. Na de lunch rijd je naar Estremoz waar je een bezoek kunt brengen aan het kasteel en rijdt vervolgens door naar Evora. Overnachting in Evora.


Dag 6: van Evora naar Beja, Faro of Quarteira 230km.

Verken Evora. Breng een bezoek aan de Romeinse tempel van Evora, de kapel van Bones, de kathedraal en bezoek de prachtige Praca de Giraldo in het hart van het historisch centrum van de stad. Rijd daarna naar het mooie plaatsje Beja, met zijn smalle straatjes en proef als je even tijd heb, het typisch gerecht "Carne Alentejana in een van de vele restaurants. Eindig vervolgens de dag in Quarteira en Faro.


Dag 7: Quarteira of Faro

Vandaag is een relaxdag.


Dag 8: van Quarteira (20km) of Faro (5km) naar de luchthaven.

Einde van de reis.



Hotels


I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten Amsterdam - Quarteira & v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3 - sterren hotels o.b.v. logies
  • Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis - en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Evt. aanschaf van een routekaart
  • Tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt bij te boeken


Huurauto


Standaard inbegrepen in de huursom:

  • * Huurauto, categorie Small
  • * Ongelimiteerde kilometers
  • * (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
  • * Schadeverzekering (CDW)
  • * Diefstalverzekering (TP)
  • * Terugbetaling eigen risico
  • * Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • * 24/7 Nederlandstalig noodnummer

 

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Dag 1: Quarteira
Dag 2: Lissabon
Dag 3: Lissabon
Dag 4: Cascais, Sintra, Obidos en Fatima
Dag 5: Marvao, Estremoz en Evora
Dag 6: Beja, Quarteira
Dag 7: Quarteira
Dag 8: Quarteira


Fly Drive Algarve Lissabon en Fatima 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail