Ontdek Madeira Fly Drive Rondreis Afbeelding Ontdek Madeira Fly Drive Rondreis
Ontdek Madeira Fly Drive Rondreis ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Madeira

Ontdek Madeira Fly Drive Rondreis

***

plane hotel car


11 Dagen

11 dagen / 10 nachten - inclusief vlucht, 3 - sterren accommodatie met ontbijt en all inclusive huurauto met 0 euro eigen risico.



Dag 1: Vertrek naar Madeira Funchal

Vandaag vliegt u vanaf Nederland naar het eiland Madeira. Bij aankomst in de hoofdstad Funchal kunt u uw huurauto ophalen en rijdt u naar uw eerste hotel.


Dag 2 - 3: Funchal

Funchal is de grootste stad van Madeira, en er is dan ook van alles te doen. Topattracties zijn bijvoorbeeld het paleis van Sao Lourenco en de Se do Funchal. Ook zijn er verscheidene andere historische gebouwen, botanische tuinen en parken die u kunt bezoeken. Vanuit Funchal kunt u de kabelbaan nemen naar verschillende hoger gelegen bestemmingen, zoals de Madeira Botanical Gardens, een enorme botanische tuin waar u ruim 2500 verschillende tropische plantensoorten en vogelrassen kunt bezichtigen. Ook is er het Santa Catarina-park, waar u een schitterend uitzicht hebt over de baai van Funchal. De perfecte plek om met een boek van het heerlijke weer te genieten!


Dag 4: Funchal Calheta

U laat het schitterende Funchal achter u en rijdt op uw eigen tempo naar Calheta. Onderweg kunt u stoppen om te genieten van het prachtige uitzicht, bijvoorbeeld bij Cabo Girao. U volgt de weg aan het zuid westen van het eiland en komt langs Ponta do Sol.


Dag 5: Calheta

Het vernieuwde Calheta Beach Hotel wordt gezien als een van de belangrijkste hotels in de regio. Het is het enige hotel dat direct aan een zandstrand ligt! Het hotel behoort met haar eco-certificering tot de groep van vier green hotels op het eiland. Kortom, een geweldige hotel waar u helemaal lekker kunt bijkomen! Uw hotel in Calheta ligt ook dicht bij het bekende Levada das 25 fontes waar u een van de mooiste Levada wandeling kunt maken.


Dag 6: Calheta - Porto Moniz

Vandaag verlaat u het zonnige Calheta en rijdt u naar Porto Moniz in het noordwesten van Madeira. Onderweg kunt u stoppen in Paul do Mar en Jardim do Mar, de beste surfspots van Madeira. Ook al gaat u misschien zelf niet surfen, raden wij u aan om te gaan bewonderen hoe de surfers de hoge golven van de Atlantische Oceaan surfen.


Dag 7: Porto Moniz

Vandaag kunt u op eigen gelegenheid de omgeving van Porto Moniz gaan ontdekken. U kunt met de auto langs verschillende schilderachtige dorpjes rijden en onderweg een praatje met de bevolking maken. Madeira is ook bij uitstek een eiland om prachtige wandeltochten te doen. Wat u ook gaat doen vandaag, u zult u verbazen over de indrukwekkende natuur van het eiland. In Porto Moniz kunt u een bezoek brengen aan de natuurlijke zwembaden die als een soort bassins in de zee gevormd zijn.


Dag 8: Porto Moniz - Santana

U stapt in de auto en rijdt richting het oosten naar het plaatsje Santana. Onderweg kunt u stoppen in Seixal, Sao Vicente en Ponta Delgada. In Sao Vicente vindt u prachtige grotten met ondergrondse lavastromen. Verder kunt u ook het geboortehuis van Dr. Horacio Bento de Gouveia bezoeken, een bekende journalist, schrijver en leraar op Madeira. Ook kunt u nog enkele mooie wandelingen maken in de omgeving, voordat u naar Santana rijdt. Wanneer u de typisch driehoekige huisjes met rieten daken in de verte ziet liggen, weet u dat u bijna uw eindbestemming heeft bereikt.


Dag 9 - 10: Santana

Santana is een bijzonder authentiek dorpje in het noord oosten van Madeira, bestaande uit de traditionele driehoekige huisjes met rieten daken. Ze zijn vaak wit geschilderd, met rode deuren en blauwe kozijnen. In deze omgeving is van alles te zien: sommige huisjes zijn voor publiek opengesteld, u kunt het Madeira Theme Park bezoeken en dan zijn er nog verschillende wandelroutes die u kunt verkennen. Geniet s avonds van uw laatste glaasje Madeira wijn voor dat u morgen weer terug vliegt naar Nederland.


Dag 11: Funchal en terugvlucht

Vandaag reist u terug naar Nederland en afhankelijk van uw vluchtschema, kunt u op de laatste dag nog een aantal bezienswaardigheden van Madeira bezoeken. Onderweg naar het vliegveld kunt u stoppen in Porto da Cruz, Machico en Canical. Uw huurauto levert u weer terug op de luchthaven.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • 10 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van 7,5 miljoen euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Dag tot dag

Dag 1: Vertrek naar Madeira - Funchal
Dag 2 - 3: Funchal
Dag 4: Funchal - Calheta
Dag 5: Calheta
Dag 6: Calheta - Porto Moniz
Dag 7: Porto Moniz
Dag 8: Porto Moniz - Santana
Dag 9 - 10: Santana
Dag 11: Funchal en terugvlucht

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.

Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.


Ontdek Madeira Fly Drive Rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail