Magnifique Madeira Fly Drive Rondreis Afbeelding Magnifique Madeira Fly Drive Rondreis
Magnifique Madeira Fly Drive Rondreis ***
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Madeira

Magnifique Madeira Fly Drive Rondreis

***

plane hotel car


8 Dagen

8 - daagse fly Drive Magnifique Madeira. Beleef een kleurrijk avontuur terwijl u over het prachtige bloemeneiland Madeira rijdt. Geniet van de weelderige natuur, de indrukwekkende uitzichten in combinatie met pittoreske plaatsjes. Maak kennis met het Magnifique Madeira tijdens deze individuele rondreis.

Fly and Drive o.b.v. Logies



Fly drive Magnifique Madeira

8 dagen / 7 nachten - inclusief vlucht, accommodatie o.b.v. logies en ontbijt, All-in autohuur (0 eigen risico).

Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Funchal - Machico

Bij aankomst op de luchthaven neemt u de auto in ontvangst. U rijdt langs de kust naar Machico. Vanuit Machico kunt u gemakkelijk het oostelijk gedeelte van het eiland bezoeken. U kunt ook naar Canical dat bekend staat om zijn diverse visgerechten in de verschillende restaurants.

Dag 2: Machico - Santana

Op deze dag rijdt u naar het noordoosten in de richting van Santana, Sao Jorge en Boaventura. Tijdens deze reis heeft u de mogelijkheid om een tussenstop te maken bij Portela waar u kunt genieten van het prachtig uitzicht over de dorpen Porto Da Cruz en Faial. Porto Da Cruz staat ook bekend als de ?haven van de kruizen?. Dit dorp is genoemd naar het kruis dat aan de kust werd geplaatst om de haven aan te geven voor de Portugese ontdekkingsreizigers. Het staat vooral bekend om de productie van suikerriet en droge rode wijn, ook bekend als ?vinho seco?. Faial ligt aan de voet van Penha de Aguia dat Adelaarsrots betekent. Vanaf de rots heeft u diverse prachtige uitzichtpunten, een ideale omgeving voor een wandeling of een romantische picknick. Ook is een bezoek aan Pico do Arieiro, de 2e hoogste berg van Madeira zeker aan te raden. Indien u zin heeft in een goede lunch dan raden wij u restaurant Casa de Cha in Faial zeker aan.

Dag 3: Santana

Vandaag gaat u een bezoek brengen aan Santana, dat bekend staat om zijn traditionele driehoekige huisjes met strooien daken tot op de grond. U kunt ze herkennen aan de witte gevels met rode deuren en ramen met blauwe kaders. Deze dag kunt u gebruiken om een heerlijke wandeling te maken in de omgeving van Queimadas of u kunt naar Achada do Teixeira en vanuit daar kunt u de hoogste berg Pico Ruiva beklimmen. U kunt ook de nieuwste attractie in Santana bezichtigen namelijk het Thema Park, dat ook erg populair is bij de locale bevolking. Hier kunt u meer over de tradities van Madeira te weten komen.

Dag 4: Santana - Porto Moniz/Seixal

Vanuit Santana rijdt u naar het authentieke Porto Moniz of Seixal. Deze dag kunt u genieten van de schitterende noordkust terwijl u naar het westen rijdt richting Porto Moniz. Porto Moniz staat bekend om zijn natuurlijke zwembaden. Vanaf de natuurlijke zwembaden kunt u via een promenade naar de kleine haven lopen. Onderweg naar Porto Moniz komt u langs Ponta Delgada en Sao Vicente en heeft u de mogelijkheid om deze dorpen te bezichtigen.

Dag 5: Porto Moniz/Seixal

Ontdek het vruchtbare noorden van het eiland met haar watervallen en adembenemende uitzichten. Ook kunt u een bezoek brengen aan het historische Fort van Joao Batista. Dit werd gebouwd in 1730 als bescherming tegen aanvallen van piraten. Nu is het omgebouwd tot het Aquarium van Madeira waar u meer dan 70 vissoorten kunt vinden. Wanneer u wilt genieten van een goede maaltijd dan raden wij u de locale restaurants Brisamar in Seixal of Cachalote en Orca in Porto Moniz van harte aan.

Dag 6: Porto Moniz/Seixal - Funchal

Vandaag vervolgt u de route naar Funchal. Onderweg naar Funchal kunt u een tussenstop maken bij Calheta, Ponta do Sol en Ribeira Brava. Het is ook zeker de moeite waard om onderweg te stoppen bij Encumeada. Dit is een van de weinig plekken waar u zowel de zuid- als de noordkust kunt zien.

Dag 7: Funchal

Geniet van alle highlights van Funchal zoals het oude centrum, de botanische tuin en de kleurrijke markt waar u vers fruit, groente en of vis kunt kopen. Vanuit Funchal kunt u naar Eira do Serrada rijden en kunt u genieten van het ademenbenemend uitzicht op de bergen en het dorp in de Nonnenvallei. Of wat dacht u van Funchal in de avond.

Dag 8: Funchal

Vandaag levert u de auto in op het vliegveld en vliegt u terug naar Nederland of u verlengt uw reis in een van de accommodaties op Madeira.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3 - sterren hotels
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Overige Informatie

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.


Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.

Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Magnifique Madeira Fly Drive Rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail